Kosár

A kosár üres.

0 tétel 0 Ft
NATURA BORKLUB

Natura Vinotéka Sopron - Hírlevelek

GERE Pincészet, borkóstoló Gere Andival - márc. 23.

Tisztelt Borbarát!


Szeretettel meghívjuk 2018. március 23-án 19:00 órakor, a Natura Vinotékában tartandó borkóstolónkra, ahol a GERE Pincészettől, Gere Andrea lesz a vendégünk.
A GERE pincészet az elmúlt 8 év alatt nagy változásokon ment keresztül, melyekről az est folyamán részletesen hallhatunk és ízlelhetünk.

Borsor:

Hírlevelek: 

Gere KOPAR CUVÉE 2015 ELŐJEGYZÉS - MÁR CSAK 4 NAP!

Tisztelt Borbarát!


A 2013-as Gere KOPAR a megjelenése után rekord sebességgel fogyott el, így aki nem szeretne lemaradni a rövidesen megjelenő Gere KOPAR 2015-ös évjáratáról vagy csak a lehető legkedvezőbb áron szeretne hozzájutni ehhez az évjárathoz, annak ajánljuk figyelmében az alábbi előjegyzési lehetőséget, mely MÁR CSAK 4 NAPIG TART.

Hírlevelek: 

Európai szőlőfajták a Tejútrendszerben II. - Hantos László (BORGURU)

Tisztelt Borbarát!

Ezúton szeretnénk meghívni a nagy sikerű két részes kóstoló második részére, melyben olyan európai klasszikus szőlőfajtákkal ismerkedhetünk, melyek megváltoztatták az Embert.
A második rész kapcsolódik az első részhez, de természetesen, akik nem tudtak részt venni az elsőn, azokat is várjuk szeretettel, hiszen most is rengeteget tanulhatunk és tapasztalhatunk majd. Mind kezdőknek, mind pedig haladóknak kihagyhatatlan program!

Hírlevelek: 

Gere KOPAR CUVÉE 2015 - ELŐJEGYZÉS!

Tisztelt Borbarát!

A 2013-as Gere KOPAR a megjelenése után rekord sebességgel fogyott el, így aki nem szeretne lemaradni a rövidesen megjelenő Gere KOPAR 2015-ös évjáratáról vagy csak a lehető legkedvezőbb áron szeretne hozzájutni ehhez az évjárathoz, annak ajánljuk figyelmében az alábbi előjegyzési lehetőséget.

Hírlevelek: 

Európai szőlőfajták a Tejútrendszerben I. - Hantos László (BORGURU)

Tisztelt Borbarát!


Ezúton szeretnénk meghívni egy két részes kóstoló első részére, melyben olyan európai klasszikus szőlőfajtákkal ismerkedhetünk, melyek megváltoztatták az Embert. A két kóstoló sajátossága, hogy azon felül, hogy jól érezhetjük magunkat, közben rengeteget is tanulhatunk. Mind kezdőknek, mind pedig haladóknak kihagyhatatlan program!

Hírlevelek: 

Tokaj-Hétszőlő pincészet borkóstoló - február 2.

Szeretettel meghívjuk 2018. február 2-án 19:00 órakor, a Natura Vinotékában tartandó borkóstolóra, ahol Magyarország legkülönlegesebb borvidékéről érkezik hozzánk, a Tokaj-Hétszőlőtől Makai Gergely birtokigazgató.

A Hétszőlő Birtokon az organikus gazdálkodás egy alapfelfogást képvisel, és alapfeltétele a hosszú távú fenntarthatóságnak.

Az alábbi borokat kóstolhatjuk:

Hírlevelek: 

Horváth Regina és Imre borkóstoló - egy új bioborászat Sopronból

Tisztelt Borbarát!

 

Ezúton szeretnénk meghívni a 2018. január 26-án, 19:00 órakor tartandó borkóstolónkra, ahol egy új soproni borászat, Horvát Regina és Imre mutatkozik be. Édesapa és leánya természetet kímélő gazdálkodást folytatnak, ennek megfelelően a boraik 90%-a hivatalosan is már „bio” minősítéssel rendelkezik.

Helyszín: Natura VINOTÉKA (Sopron, Várkerület 24.)

A est folyamán az alábbi borokat kóstolhatjuk:

1. Furmint 2013

2. Viognier 2016

3. Sárgamuskotály 2016

Hírlevelek: 

Molnár Titi borkóstoló

Tisztelt Borbarát!

 

Ezúton szeretnénk meghívni a 2018. év első kóstolójára, ahol Molnár Titi barátunk mutatja be újdonságait, köztük a Molnár Titi Selection második évjáratait is.

Időpont: 2018. január 12. 19:00 óra

Helyszín: Juventus Étterem (Sopron, Füredi sétány)


A est folyamán az alábbi borokat kóstolhatjuk:

1. Vincellér Primőr Zenit 2017

2. MTS Tramini 2015

3. MTS Zöld Veltelini 2015

4. Vincellér Primőr rosé 2017

Hírlevelek: 

Oldalak

Vacuvin Stölzle Riedel Pulltex Spiegelau Screwpull Soproni Borvidék Terra Hungarica