A világ borai, a világ ízei borest – Bor & Sodó (Nagy Zsolt)
2016. szeptember 23. 19:00
Natura VINOTÉKA (Sopron, Várkerület 24.)
Az őszi-tél szezonnyitó kóstolónkon ezúttal Nagy Zsolt szakács, a Bor & Sodó gasztroblog írója készít ízletes falatkákat, nemzetközi borokra hangolva.
A borok és a hozzávaló harapnivalók:
- Eymann Riesling 2015, Németország
(Zöldcitromos, szurokfüves fehérbab krém, Osso Collo szeletek) - Domaine De Courcel Chardonnay 2013, Franciaország
(Pirított-füstölt gombás cous cous, brie sajt, körtés marinád) - Kaiken Ultra Cabernet Sauvignon 2014, Argentína
(Érlelt-fehér cheddar gombóc, tökmagtöret, acai bogyó porral hintve) - Raventos i Blanc L’Hereu 2013, Spanyolország
(Sült paradicsomos borjú rillette, thai bazsalikom) - Szepsy Hasznos 2013, Magyarország
(Galangál-polenta flammeri, citrus-fügés garnéla lekvár, fenyőmag crumble) - Meinklang Zweigelt 2013, Ausztria
(Szőlő-mustáros roastbeef, zsályás sült batáta, vörös áfonya és zöld tönköly dip) - Pieropan Amarone 2010, Olaszország
(Malátás csokoládé mousse, bourbon meggy zselé, sós árpa krokant)
Rendezvényünkön kizárólag elővételben megvásárolt jegyekkel lehet részt venni.
A jegyeket legkésőbb szeptember 21-én 18:00 óráig vásárolhatja meg üzletünkben(Natura VINOTÉKA, Várkerület 24.).
A foglalásokat jelentkezési és fizetési sorrendben tudjuk regisztrálni.
Az előzetes nagy érdeklődés és a limitált részvételi lehetőség miatt kérjük, mihamarabb szíveskedjen jelezni részvételi szándékát.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy üzletünk hétfőtől – szombatig 9:00 – 18:00 óráig tart nyitva